Struisvogelolie in Cosmetica

Het struisvogelvet dat gebruikt wordt voor cosmetica is wit van kleur. Het is afkomstig van de buik van de struisvogel. Struisvogelvet heeft uitzonderlijk goede eigenschappen die aangewend kunnen worden in voedselproductie, cosmetica en medische toepassingen. Struisvogelvet bevat een hoog percentage onverzadigde vetzuren, vitaminen en omega energie.

Medisch laboratoriumonderzoek houdt zich met struisvogelvet bezig. De doelstelling is struisvogelvet, onder de vorm van olie of crème, te gebruiken als drager van medische stoffen voor toepassing op de huid.

Deze werkwijze wordt reeds toegepast in de cosmetica gebaseerd op struisvogelolie. Het is geen nieuwe toepassing. De Romeinen die hier 2000 jaar geleden de plak zwaaiden kenden reeds de kwaliteiten en het gebruik van struisvogelvet op de huid. Ze verzorgden hun strijdwonden met struisvogelolie en kenden de weldoende invloed van massage met struisvogelolie. Dat zijn feiten, geen sprookjes.

Struisvogelolie bezit die kwaliteit om betere cosmetica te produceren. Struisvogelolie is beter dan minerale olie, ze dringt beter in de huid en laat geen vette film achter. Zelfs zonder toevoeging van andere producten is struisvogelolie uniek. Neem de smelt- en stoltemperatuur bijvoorbeeld. Op kamertemperatuur is de olie een crème, maar de huidtemperatuur laat de crème smelten zodat een goede indringbaarheid en opname verzekerd wordt. Struisvogelolie sluit de poriën van de huid niet af.

 

Geen enkel geval van allergische reactie is bekend. Integendeel, onze kliënten rapporteren positieve resultaten bij gebruik van, bijvoorbeeld, dagcrème op zeer gevoelige huidtypes. Zelfs een psoriasis-patiënt paste dagcrème toe met een zeer positief resultaat.

De houdbaarheid van de cosmetica wordt bevorderd door de extreme zorg en de fijnafstemming van de ingrediënten onderling. De cosmetica blijft houdbaar voor normale periodes van opslag, verkoop en gebruik. Voor meer informatie over de producten zelf verwijzen we naar de etiketten. Ze vermelden alle ingrediënten en kwaliteiten zonder overdrijving. Onze cosmetica werd niet op dieren getest.

Deze producten kunt u ook bestellen via www.destruisvogelshop.nl

 

Huidlotion

10% struisvogelolie
Hydraterend, celvernieuwend, versoepelend, voedend provitamine B, vitamine E en fruitzuurester.
Inhoud: 200 ml
Verzorgende huidlotion die zich uitstekend laat inmasseren op handen, armen en benen. Het vochtmechanisme van de huid wordt op peil gehouden en bezorgt een weldoende invloed op de fijne huidspierbewegingen. De Huidlotion bevat toegevoegde pro-vitamine B met extra dieptewerking ter bevordering van de soepelheid van de huid.

Dagcreme

15% struisvogelolie
Hydraterend, celvernieuwend, wondinfectiewerend
allantoïne, vitamine E, fruitzuurester
Inhoud: 50 ml
Hydraterende crème, houdt het vocht van de gezichtshuid op peil. Een soepele, gladde gezichtshuid schept zelfvertrouwen en dynamisch voorkomen. De toegevoegde vitamine E geeft de gezichtshuid weerbaarheid tegen onesthetische ontsteking.

Nachtcreme

20% struisvogelolie
Hydraterend, celvernieuwend, weerstandverhogend, voedend, beta-glucan. Vitamine E en fruitzuurester.
Inhoud: 50 ml
Huidherstellende hydraterende creme, ontspant en verjongt de gezichtshuid. De ideale voorbereiding voor het aanbrengen van de dagcreme. Een toegevoegde fruitzuurester stimuleert in het bijzonder de verwijdering van de dode huidcellen tijdens de nachtelijke inwerking op de gezichtshuid.

Handcreme

15% struisvogelolie
Beschermend, voedend, wondinfectiewerend, allantoïne.
Vitamine E - Inhoud: 100 ml
Beschermende creme voor dagelijks gebruik tegen schadelijke huidinvloeden en kleine schrammetjes. Een bijzonder noodzakelijke verwenning voor de handen.

Massagecremel

25% struisvogelolie
NM-factor, opwarmend, stimulerend.
Inhoud: 100 ml
De massagecreme bevat een natuurlijke, hydraterende factor. Het opwarmend effect stimuleert de bloedsomloop. Struisvogel massagecreme irriteert gevoelige huidzones niet en wordt zeer gewaardeerd voor het "goed-gevoel" effect.

×