Afdrukken

Winkel blijft geopend in december

op .

Hoewel bezoek aan de dieren in de wintermaanden niet mogelijk is, kunt u ook in december ieder weekend bij ons terecht voor aankopen in de cadeaushop. Natuurlijk is er Struisvogelvlees verkrijgbaar, maar ook Struisvogellikeur, plumeaus, lederwaren, cosmetica enz. Ook kunt u in de tearoom een lekker kopje koffie drinken, dus wellicht zien we u binnenkort. De winkel / tearoom is tot en met zaterdag 23 december op zaterdag en zondag geopend van 10u30 tot 17u00

Afdrukken

Vers struisvogelvlees verkrijgbaar voor de feestdagen

op .

Op zaterdag 9, zondag 10, vrijdag 22 en zaterdag 23 december is er weer vers Struisvogelvlees verkrijgbaar. Hieronder ziet u de prijslijst van de diverse producten. De winkel is geopend van 10u30 tot 17u00. Het is raadzaam om een bestelling door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar gewoon langskomen kan  natuurlijk ook. 

We kunnen nooit alle aanvragen op 22 en 23 december leveren, we hopen dat sommigen alvast 9 en 10 december vlees voor de Feestdagen willen inkopen. Het vlees is vacuum verpakt, u kunt het dan nog 2 weken invriezen. Op deze manier kunnen we al onze klanten voorzien van lekker Struisvogelvlees en bent u als klant zeker van een geslaagd kerst / oudejaarsmenu.

route.jpg

Destruisvogel.nl

Hogeweg 1
4524KG SLUIS
Tel. vanuit NL: 0117-492131
Tel. vanuit Belgie: 0031-117492131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.