OPENINGSTIJDEN 2021

Vanaf heden is onze winkel weer dagelijks geopend na telefonische afspraak  / emailcontact. Daarnaast kunt u voor veel producten terecht op onze webshop  www.destruisvogelshop.nl , we kunnen de aangekochte items opsturen, maar natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen op de boerderij
De grens met Belgie is gewoon geopend, dus u kunt gewoon bij ons terecht! 


Vanaf heden is het terras weer geopend op zaterdag en zondag van 12u00 tot 17u00, maar reserveren op voorhand is verplicht. U kunt tickets kopen op www.destruisvogelshop.nl De rondleidingen worden vanaf het terras gegeven om 12u30, 14u00 en 15u30, daarna kunt u op eigen gelegenheid de dieren en de winkel bezoeken, mits u zich vanzelfsprekend aan de geldende maatregelen houdt (afstand houden, maximum aantal bezoekers per ruimte, etc). I.v.m. Hemelvaart en Pinksteren zijn er extra rondleidingen en openingsdagen!

.

 

TARIEVEN 2021

Toegang tot winkeltje en tearoom gratis.

Bezichtigen struisvogels en weilanden (inclusief rondleiding)
€ 6,00 per persoon
Kinderen tot 12 jaar € 4,00 per persoon

Honden toegelaten mits aangelijnd

Voor groepen vanaf 25 personen  dagelijks geopend volgens afspraak, van 1 maart t/m 31 november 

GROEPSTARIEVEN 2021 (vanaf 25 personen)

  1. Bezoek met rondleiding, koffie / thee met Struisvogelcake à € 8,50 per persoon.
  2. Bezoek met rondleiding, koffie / thee, Struisvogelcake en een Struisvogellikeurtje à € 11,00 per persoon. Bij vraag om een extra 2e kopje koffie bedraagt de prijs hiervoor € 1,00.
  3. Bezoek met rondleiding, koffie / thee, en een lekker stuk gebak, € 10,00 per persoon.
  4. Bezoek met rondleiding en lunch voor € 18,50 per persoon. De lunch is in buffetvorm en bestaat uit een boterkoek, diverse soorten brood, broodjes en beleg en een kop soep van Struisvogelbouillon. Daarnaast twee koppen koffie of thee.
  5. Wij gaan ervan uit dat groepen uit meer dan 25 personen bestaan.


Deel deze pagina